Key Note Speaker, Entreprenörskap, Inspiration & Motivering, Kommunikation, Ledarskap & Teamutveckling

Information om Bertil och hans föreläsningar.

Bemästra det Mentala Spelet – en Guide för ………………………

Bertil Garpenholt: Herrskräddargesäll, Designer, Marknadsekonom, Marknadsförare, PGA Club Professional, Mental Coach, Författare och ”Publik Speaker” är några av Bertil´s många titlar på sitt visitkort vilket innebär en bred kunskap och expertis. Vad som genomsyrar Bertils arbetsliv är och har varit kommunikation med kunder, klienter och elever.

Uppvuxen med en Baptistpastor som pappa var det naturligt för Bertil att som ung pojke kliva upp i pappas predikstol och predika, då för ett tomt kapell. Men med åren har den skaran utökats till att omfatta främst Golfklubbar och förbund både i Sverige och utomlands. Med erfarenhet från Österrike, Guatemala och Grekland vilket givit Bertil en bred kunskapsbas om andra kulturer och att kommunicera på främmande språk. Engelska och Tyska är naturliga språk för Bertil.

Bertils yrkeskarriär började med en skräddarutbildning som påbyggdes med en designutbildning i Milano vilket gav anställning som designer på -70 talets ”jeanspalats  Gul & Blå i Stockholm. Det utvecklades sedan mot att Bertil deltog med att bygga upp   Gul & Blås grossistverksamhet. Bertil arbetade senare hos Levis jeans i Stockholm som ansvarig för utvecklingen av en yngre målgrupp.

Vad som följt med under Bertils år har varit spelet Golf, ett förhållande som hållit under hela Bertils karriär, först som hobby och fritidsaktivitet till yrke. Bertil utbildade sig i en vuxnare ålder till PGA Golf Professional. Intresset för spelet som är en av de svåraste sporterna att lära sig behärska, har drivit Bertil till studier i ämnet. Det har givit insikten om att golf är ett mentalt spel, vilket gjorde att Bertil senare certifierade sig som Mental Coach. Det ämnet har blivit Bertils huvudämne i sin utbildning av spelare, allt från nybörjare till framgångsrika professionella spelare, vilket ger en bred kunskapsbas.

En god vän till Bertil inspirerade honom att skriva en bok med alla citat och uttryck som Bertil använt sig av i sina utbildningar. Boken gav Bertil ut och titeln blev Visdomsord & Lustigheter av kända och okända golfspelare. En underhållande bok, det blev sedan ytterligare en bok Bemästra det Mentala Spelet – En Guide för Bättre och Roligare Golf. Det är egentligen ett program som också ligget till grund för Bertils föreläsningar.

Bertils föreläsningar har inte bara golfspelare som målgrupp, nej den riktar sig till många fler grupper, golf är en del av livet och en av de främsta företagscoacherna i världen Ken Blanchard skrev en bok The one Minut Manager, som blev en succé och såld i millioner exemplar. Blanchard fick sedan frågan om han kunde skriva artiklar i Golf Digest tillsammans med Bob Toski, en legend inom golf. Det mynnade ut i boken The One Minute Golfer, en av de tre främsta böckerna inom coaching.

På det viset riktar sig Bertils föreläsning även till entreprenörer och blir till en guide för bättre förståelse för vikten av strategier och en välgjord businessplan.

Men det är inte bara en föreläsning, nej den är både underhållning, motiverande och inspirerande. Både för idrottare och förtagande är det viktiga att ha roligt i arbetet, något som alltid funnits i Bertils karriär.

Bertil gör Föreläsningar, show i kombination och ingen går därifrån oberörd. ”Key Note speaker”, Entreprenörskap, Inspiration & Motivation, Kommunikation, Ledarskap & Teamutveckling. Workshops i ämnet ”businessplan”, målsättning och strategier är viktiga ingredienser i föreläsningarna. Bertil arbetar ibland med deltagare på scen, det kan vara golfspelare, musiker, konstnärer, jag olika typer av entreprenörer.

 

Vill du ha mer information och boka en föreläsning?

Fyll i dina önskemål i kontaktformuläret så kommer vi att kontakta dig.

+46 763 47 08 17

Djupedalsvägen 16A, S-546 31 Skövde Sverige

Om Böcker

Coaching

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.