Bemästra det mentala spelet är en bok som kommit till med mina erfarenheter inom golfcoaching, både den tekniska och den mentala. Mitt sätt att instruera har mer eller mindre omedvetet innehållit mentala tankar och en del av det kan jag tillskriva Jonny Miller, som i sin golf pratade mycket om Percentage Golf, vilket intresserade mig mycket. Han pratade om grunderna för spelet, de fyra delarna som ligger till grund för en bra sving, Vad är då en bra sving? Ja det är en sving som passar dig som läser det här.

I boken finns också många citat från min första bok Visdomsord & Lustigheter. Citat som jag ofta använder både i den tekniska och den mentala coachningen. De gör också lektionerna roligare: Om du siktar på ingenting kommer du att träffa rätt varje gång, sagt av Sam Snead.

Varför hat jag då skrivit den här boken? Enkelt är det så att efter drygt 30 år som instruktör och coach har jag set, varit med om så mycket, träffat fantastiska tränare och spelare. Jag har haft förmånen att arbeta i flera länder och möta intressanta människor. Och som Harvey Penick så har jag lärt mig väldigt mycket av dem. Lärdomar och kunskaper som jag nu vill dela med mig. Och det roligaste av allt, det finns material för flera böcker i ämnet. Tre böcker är planerade.

Beställ boken genom att fylla i dina uppgifter nedan. Priset för boken är 299 kr. inkl porto. När vi fått din beställning skickar vi en faktura till dig. När betalningen är klar med Swish eller BG skickar vi boken till dig.

8 + 1 =

Bemästra det Mentala Spelet

av aug 5, 2023