Knistad G&CC med Herrgården i bakgrunden. 2023 vald som trevligaste anläggning vad gäller boende, mat & service. Golfbanan är en utmärkt resort-bana. Precis som Pete Dye sa; Hål 1 skall vara lätt, det ger en positiv start på rundan. Hål 18 skall vara ett hål där i stort sett alla skall kunna göra par. Då åker man från Knistad inte bara tacksam över god mat och service, nej banan uppskattas också. Här kommer BG Coaching att hålla kurser och workshops under temat Bemästra det Mentala Spelet – En Guide för Bättre och Roligare Golf. 

About Cindy

Låt oss nå Dina Mål tillsammans

En helgkurs på Knistad G&CC

En helgkurs på Knistad herrgård och Knistad G&CC  = en utvecklande upplevelse på en av Sveriges bästa resorts i Västra Götaland och med Skövde inpå knuten, får du här en möjlighet att utveckla din potential som golfspelare både i träning och spelförståelse med programmet ”Bemästra det Mentala Spelet – En Guide för Bättre och Roligare golf,” 

”Det Roligaste med Golfspelet är att slå till Golfbollen, ju färre gånger jag behöver det, desto roligare blir det.”

Det här citatet är sagt av Lou Graham, US Open vinnare 1975, Ryder Cup spelare för Team USA, han vet vad han talar om.                                                                             

Citatet utgör också mottot för våra kurser. Vi spelar ju golf av flera olika anledningar, men de flesta, ja jag vill nog säga alla spelar för att det skall vara roligt. Och det blir ju som sagt roligare när det går bättre. Och det är vad vi vill uppnå i våra kurser, vad är då bättre än att lämna vardagsbestyren hemma och åka bort en helg eller en vecka för att må bra, skämma bort sig och dessutom få kunskapen för att kunna spela och träna bättre och då blir det roligare. I en avspänd miljö med goda vänner eller nya bekantskaper blir det en succé. Vill du veta mer klicka på länken nedan för att läsa vårt helgprogram på Knistad Herrgård.

 

Kurserna bygger på det här programmet Bemästra det Mentala Spelet och vi kommer att gå igenom de olika delarna i boken för att ge dig en kunskap som du kommer att ha nytta av inte bara i ditt golfspel, nej även i ditt dagliga liv kommer du at kunna ha nytta av informationen. Kurserna leds av Bertil Garpenholt PGA Professional och Mental Coach med lång erfarenhet Vill du veta mer om Bertil klicka på länken nedan. Du kan också läsa igenom kursprogrammet i länken.

Min Filosofi och Method

Låt oss tillsammans Utveckla Din Potential

Ett Citat: ”

”Det är inget fel på din Potential, den är bara inte riktigt utvecklad ännu.”

Som jag skriver i rubriken handlar det om att vi skall göra det här tillsammans. Att utveckla något på egen hand är svårt. För att lyckas behöver vi några punkter och det första handlar om viljan att bli bättre. Den som uttryckte det bäst är Patty Berg, Amerikansk kvinnlig golfspelare på -30 och -40 talen,1938 spelade hon 13 tävlingar, vann 10 och kom 2:a i en så hon vet vad hon talar om. Det kommer en artikel om henne i ett inlägg i min blogg har snart. Den som spelar bra golf gör det för att hen vill det. Och det är du själv som avgör om du spelar bra. När man vill det så är man också beredd att lära sig och träna för att nå dit.

Och vad är det som är viktigt; jo det är omgivningen, ledarskapet och lugn och ro. Och att gå en kurs, så varför inte välja en bra plats som erbjuder bra boende, mat, service och kunniga instruktörer. Var hittar du det, jo på Knistad G&CC hittar du det. Resorten har i år (2023) fått omnämnandet som Sveriges bästa resort vad gäller ovanstående områden. Dessutom instruktör med mer än 30 års erfarenhet som coach, både i spel, teknik och framför allt det mentala spelet.

Så kliv på tåget och utveckla din potential och nå ditt mål genom programmet ”Bemästra det Mentala Spelet – En Guide, ett program för Bättre och Roligare Golf”

”Det Roligaste med Golfspelet är att slå till Golfbollen, ju färre gånger jag behöver det, desto roligare blir det.” Sagt av Lou Graham US Open vinnare 1975, Ryder Cup spelare för Team USA, han vet vad han talar om.                                                                             Det är mottot för våra kurser.

Din Personliga Coach

I våra kurser är Bertil Garpenholt din personliga kontakt. Vill du komma i kontakt med honom kontakta via formuläret eller via telefon.

+46 (0)763 47 08 17

Djupedalsvägen 16A, 541 36 Skövde, Sweden

Om Oss

Blogg

info@bertilgarpenholt.se

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.