Gruppträning

Varför inte delta i en träningsgrupp, där vi använder os av programmet ”Bemästra det Mentala Spelet.” I små grupper för att få maximal utdelning. Under höst/vinter/vår kommer vi att hålla till i en studio på Billingehov, på ”Golfloftet”. Vi kommer att hålla till i små studios, gruppernas storlek är maximalt 4 personer. Start kommer att vara från den 1 oktober och vi håller på fram till den 15 mars, för att sedan flytta utomhus. Titta igenom det vi erbjuder och skicka intresseanmälan till: info@bertilgarpenholt.se

Bemästra det Mentala Spelet

Den här boken är det program vi arbetar med i våra kurser. En bok som har som motto Bättre och Roligare Golfspel. Vi erbjuder olika program för dig som antingen vill ha en hel/halvdag, en helgkurs ellen kurs som löper under hela inomhussäsongen som börjar den 1 oktober och varar till den 15 mars. Nedan kan du läsa mer om de olika alternativ som erbjuds.

My Services

Här arbetar vi i grupp under 4 timmar där vi koncentrerar oss på dina grunder, både de tekniska och det mentala där vi arbetar med grunderna, Det mentala handlar här om fokus, koncentration och rutiner. Små grupper 4 – 6 personer för att utnyttja tiden maximalt.

Även här kommer vi att arbeta i en mindre homogen grupp. Här arbetar vi med grunderna för spelet. I den mentala delen arbetar vi även här med fokus, koncentration. Vi lägger sedan till målsättning, drivkraft och självförtroende.

Quis blandit erat. Donec laoreet libero non metus volutpat consequat in vel metus. Sed non augue id felis pellentesque.
Vitae consequat augue. Vivamus eget dolor vel quam condimentum sodales in bibendum odio urna sit amet. Curabitur non bibendum ligula.

About

Harnessing Your Potential

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros. Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis. Etiam tincidunt ligula ut hendrerit semper. Quisque luctus lectus non turpis bibendum posuere. Morbi tortor nibh, fringilla sed pretium sit amet, pharetra non ex. Fusce vel egestas nisl.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra kurser Skicka ett mejl till info@bertilgarpenholt.se och vi kommer att ge dig ett svar så snart vi plockat upp ditt mejl. (senast inom 24 timmar)

+46 763 47 08 17

Djupedalsvägen 16A, S-546 31 Skövde Sweden

info@bertilgarpenholt.se

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.